Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ylä-Tuuhosen maatila
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on: Facebookissa 
Instagramissa 

Mainitse meidät:
#ylatuuhonen
@ylatuuhonen

 

Rätti ja Ryysy

Rätti ja Ryysy ovat nimensä mukaisesti pieniä suloisia vaateaittoja kahdelle hengelle ja ovat käytössä kesäaikaan, toukokuusta syys-lokakuulle. Rätti on sisustukseltaan ruskeansävyinen ja siellä ovat sängyt vierekkäin. Vaaleansinisessä Ryysyssä puolestaan sängyt ovat erillään.  Huonealaltaan molemmat aitat ovat noin 13 m².

Rätti ja Ryysy sijaitsevat pienen kylätien toisella puolella. Tupakeittiö, WC- sekä suihkutilat löydät Saunatuvasta, jonne matkaa aitoilta kertyy noin 105 metriä. 

 

Lähetä varaustiedustelu tai soita 050 553 4264.

Hinnat

1. vuorokausi:
50 € / hlö 
60 € / 2 hlö

2. vuorokausi ja sen jälkeen / vrk:
40 € / hlö 
50 € / 2 hlö

 

Hintamme sisältävät lakanat ja pyyhkeet sekä kahden vuorokauden majoitus yhden tunnin saunavuoron jatkuvalämmitteisessä saunassa. Kesäisin käytettävissä ovat tilan rantasaunat: Hirsisauna tai Tynnyrisauna. Talvisin tilalla saunotaan pihapiirin Saunatuvan saunassa. Saunavuorot sovitaan aina etukäteen tilan väen kanssa.

 

Rättiin ja Ryysyyn voit majoittua myös lemmikin kanssa. Eläimet ovat tervetulleita tilallamme ympärivuotisesti Makasiiniin ja kesäaikaan Rätin ja Ryysyn lisäksi Aittarivin Liha-aittaan. Ilmoitathan lemmikistäsi varausta tehdessäsi, eläinmaksu 10 € / eläin.