Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ylä-Tuuhosen maatila
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on: Facebookissa 
Instagramissa 

Mainitse meidät:
#ylatuuhonen
@ylatuuhonen

 

Ruokailu maatilalla

Arvostamme hyvää ja perinteistä kotiruokaa. Ateriat valmistamme paljolti omista sekä lähiseudun raaka-aineista, joista osa on luomua. Huomioimme myös erikoisruokavaliot, kun ilmoitat asiasta etukäteen. Ruokailut järjestämme tilan päärakennuksessa noutopöytätarjoiluna. Tarjolla on aamiaista ja päivällistä tilauksesta. Pienille ryhmille räätälöimme myös yksityisiä ruokatilaisuuksia.

 

Maalaisaamiainen

Aamiaisen erikoisuuksiin kuuluvat oman tilan luomuviljasta keitetty kaurapuuro, kotitekoiset leivät sekä puutarha- tai metsämarjoista valmistettu kiisseli ja kotimehu. Mikäli puuro ei maistu saat pyydettäessä myös jogurttia tai muroja. 

Hinta 10 €/henkilö, lapsialennukset koskevat myös ruokailuja. 

Aamiaisajankohta sovitaan tilanteen mukaan. Yleensä aamiainen tarjoillaan klo 8–10 välillä.

Emme tarjoa aamiaista to–pe 11.–12.11.2021 tai sunnuntaina 28.11.2021.

Voit myös tehdä eväsleivät ja täyttää oman termoksesi (kahvi tai tee) aamupalapöydästämme lisämaksua vastaan esimerkiksi päivän luontoretkeäsi varten. Muistahan ilmoittaa asiasta etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä tarjottavia. Kurkkaa lähiseudun luontokohteet nähtävyydet-sivultamme tai suoraan kartalta.

 

Tilan päivällinen 

Päivällisen tarjonta vaihtelee saatavuuden sekä ilmoitettujen erikoisruokavalioiden mukaan. Tarjolla on kuitenkin aina kalaa jossain muodossa, kesäisin salaattia, tomaattia ja kurkkua paikalliselta puutarhalta sekä kotitekoiset salaatinkastikkeet, tuoretta raastetta, maukkaita perunoita sekä jokin liharuoka ja lämmin kasvis. Joskus alkukeitto puolestaan korvaa lämpimän kasviksen. Pienen jälkiruoan kanssa saat halutessasi myös kahvia tai teetä.

Hinta 22 €/henkilö, lapsialennukset koskevat myös ruokailuja. 

Päivällinen tulee varata aina etukäteen ja se tarjoillaan yleensä klo 18. Kesäisin soitamme päivälliskutsuna tilan vanhaa vellikelloa. 

Emme tarjoa päivällistä ke–pe 10.–12.11.2021 tai sunnuntaina 28.11.2021. 

Vinkkejä lähialueen ruokapaikkoihin löydät kartalta. Voit myös pyytää meiltä vinkkejä ruokapaikoista matkasi varrelta. 

 

 

Meillä voit myös viettää pienimuotoisia juhlia, joihin voit tilata monipuolisemman kattauksen esim. kalojen, raasteiden, laatikoiden sekä jälkiruoan osalta. Juhlapyhien ruokailupalvelut ovat erikoishintaisia. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieleisenne menu.