Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ylä-Tuuhosen maatila
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on: Facebookissa 
Instagramissa 

Mainitse meidät:
#ylatuuhonen
@ylatuuhonen

 

Ylä-Tuuhosen maatilan sijainti kartalla

Maatilamme sijaitsee 18 kilometrin päässä Ruoveden keskustasta, 35 kilometrin päässä Mäntästä sekä Virroilta ja 95 kilometrin päässä Tampereelta sekä 105 kilometrin päässä Jyväskylästä. Ähtäriin tilaltamme on noin 75 ja Tuuriin 85 kilometriä.  

 

Klikkaamalla Ylä-Tuuhosen maatilan osoitetta pääset GoogleMaps -karttapalveluun:

Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 

Ajo-ohjeet

Ajaessasi etelästä tietä nro 66, aja Ruoveden kirkonkylän ohi Virtojen suuntaan. Noin 8 km:n päästä käänny oikealle, tielle nro 3481. Tienhaaran käännöksessä lukee Haapamäki. Haapamäelle johtavalla tiellä ohitat Syvinkisalmen, kauniin siltaosuuden, jossa vielä 1990-luvun alussa toimi lossi. Noin 9 km:n päästä tieltä nro 66, ison ylämäen jälkeen kääntyy vasemmalle pieni kylätiemme: Tanhuantie. Maatilamme on toinen tiehaarasta lukien, noin kilometrin päässä käännöksestä (talon numero 105).

 

Saapuminen polkupyörällä

Tilallemme voi saapua myös polkupyörällä esimerkiksi Näsijärvireittiä pitkin. Huomaathan, että viimeinen kilometri tilallemme on pientä kylätietä, joka on sorapintainen. Pyöräilyyn voi yhdistää myös auto-, linja-auto-, juna- tai laivamatkan. Historiallinen höyrylaiva S/S Tarjanne liikennöi 9.6.–14.8.2021 Tampere-Ruovesi-Virrat-reitillä. Tarjannelaivan vihellys Syvinkisalmeen kuuluu tilallemme ja tarkkasilmäinen voi nähdä laivan reitillään myös tilamme rannasta.

Tilallemme on myönnetty Tervetuloa pyöräilijä -tunnus. Huomioithan kuitenkin, että ruokailut tilallamme tulee varata etukäteen ja päivällinen tarjoillaan tavallisesti noin klo 18 aikaan. 

 

Kyyditys linja-autolta tai junalta

Asumme seudulla, jossa ei ole julkista liikennettä. Linja-autoilla pääsee Ruoveden keskustaan (pikavuoro) sekä Haapamäen tienhaaraan (vakiovuoro). Junilla Vilppulan ja Haapamäen rautatieasemille. Haemme linja-autolta tai rautatieasemalta korvausta vastaan. Ilmoitathan kyyditystoiveestasi tiedustellessasi/varausta tehdessäsi, näin nouto järjestyy helpoiten ja saamme sovittua aikatauluista.

Kyytiimme mahtuu enintään 4 henkilöä. Emme kuitenkaan pysty kuljettamaan pieniä lapsia, sillä lain mukaan alle 135 cm pitkä lapsi tarvitsee turvaistuimen henkilö-, paketti- ja kuorma-autolla matkustaessaan. Perheelle tai suuremmalle ryhmälle, suosittelemme tiedustelemaan kyytiä paikallisilta kuljetuspalveluyrityksiltä: 

Taksi Jarmo Järvinen 0400 732 082

Taksi Teemu Mattila 050 557 6597

Bussi-Manninen 03 486 4700 / 03 486 4701