Vietä mieleenpainuva maalaisjoulu kaukana arjen kiireestä

Ylä-Tuuhosen tilan joulu on perinteistä joulua aidoimmillaan. Majoitu mukavasti lämminhenkisessä kamarissa, herkuttele tilan joulupöydässä ja osallistu joulunajan ohjelmaan. Koe, kuinka joulun henki laskeutuu tilan ylle ja täyttää tunnelmallaan tilan jokaisen kolkan. Lepää, nauti ja palaudu – täällä kaikki on valmiina.

Ylä-Tuuhosen tilalla vietät perinteikästä joulua Pohjois-Pirkanmaan maaseudulla. Joulupakettimme sisältää tunnelmallista joulunviettoa aina aatonaatosta tapaninpäivään.

Leivo ja herkuttele kotitekoisilla piparkakuilla tilan tyttären ja emännän opastuksella. Osallistu omasta metsästä haetun kuusen kaatamiseen isännän kanssa ja koristele se tuomaan tunnelmaa Vierastalo Eetulaan ja Saunatupaan.

Tee rauhallinen kävelyretki lähiluonnon maisemiin ja rentoudu sitten puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan tilan herkullisista jouluruoista ja aidosta maalaisjoulun tunnelmasta!

Joulun aikaan voit majoittua Vierastalo Eetulan kamarissa tai tilan vanhassa vilja-aitassa, Makasiinissa. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi – otathan yhteyttä!

"Tulimme viettämään rauhallista ja ikimuistettavaa joulua – ja sen totisesti saimme! Lämmin henki leijailee tämän talon kaikissa huoneissa. Sen lähteenä on talon isäntäväki ja Maire-tytär."

Marja-Riitta

Maalaisjoulun ohjelma 23.–26.12.2023

Aatonaatto

saapuminen ja majoittuminen iltapäivällä
klo 17 keittoruoka päärakennuksen pirtissä
piparien leivontaa päärakennuksessa
saunomista pihapiirin Saunatuvan saunassa

Aatto

klo 8:30–10 aamiainen päärakennuksen pirtissä
klo 10 kuusenhaku Eetulan ja Saunatuvan tupaan sekä koristelu
klo 12 joulurauhan julistuksen kuuntelu sekä joulupuuro päärakennuksen pirtissä
saunomista pihapiirin Saunatuvan saunassa
klo 17 jouluateria päärakennuksessa, joulupukki vierailee

Joulupäivä

klo 8:30–10 aamiainen
klo 15 jouluateria
saunomista pihapiirin Saunatuvan saunassa
klo 19 kevyt ateria

Tapaninpäivä

klo 8:30–10 aamiainen

Serlachius-museo Gösta Mäntässä on avoinna aatonaattona sekä tapaninpäivänä klo 11–18.
Ruoveden kirkossa järjestettävät joulunajan tilaisuudet löydät Ruoveden seurakunnan sivuilta.

Jouluinen enkeli koriste

Joulun 2023 hinnat

455 € / aikuinen / 2–5 hengen kamarissa
227,50 € / 2–12-vuotias lapsi
Alle 2-vuotias lapsi majoittuu maksutta

Meillä on jouluksi tilaa vielä kahdelle hengelle kohteessa, joka ei ole verkkosivuillamme. Huoneessa on parisänky sekä oma wc. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Joulunviettomme on nyt täyteen varattu  ihanaa joulunodotusta!

Joulua ei ole mahdollista varata varausjärjestelmämme kautta.
Lähetä varaustiedustelu sähköpostitse info@yla-tuuhonen.fi tai soitamalla numeroon 050 553 4264.

Ylä-Tuuhosen tilan väki

Tarvittaessa saat huoneeseen myös pinna-/lastensängyn. Pinnasänky- ja lakanamaksumme on 10 €. Ilmoitathan toiveestasi varausta tehdessäsi.

Hinnat ovat henkilöhintoja, kun kamarissa tai aitassa majoittuu vähintään kaksi aikuista.
Lapsialennukset ovat voimassa kahden aikuisen seurassa matkaavien lasten kohdalla, kun lapsi majoittuu aikuisten kanssa samassa kamarissa tai aitassa.

Hinnat sisältävät majoituksen, ruoat, saunan sekä ohjelman. Hintaamme kuuluvat vuoteet valmiiksi pedattuina sekä pyyhkeet. Tiedustele lisävuorokausia varauksesi yhteydessä.

Lemmikit

Eläinmaksumme koirasta tai kissasta on 20 € / eläin. Jouluna lemmikin kanssa majoittuminen onnistuu tilan vanhassa vilja-aitassa, Makasiinissa. Ilmoitathan lemmikistäsi varausta tehdessäsi.

Juhannusta ei ole vielä mahdollista varata maatilan varausjärjestelmän kautta. Lähetä varaustiedustelu tilan väelle sähköpostitse info@yla-tuuhonen.fi tai soitamalla numeroon 050 553 4264.