Vietä mieleenpainuva maalaisjoulu kaukana arjen kiireestä

Ylä-Tuuhosen tilan joulu on perinteistä joulua aidoimmillaan. Majoitu mukavasti lämminhenkisessä kamarissa, herkuttele tilan joulupöydässä ja osallistu joulunajan ohjelmaan. Koe, kuinka joulun henki laskeutuu tilan ylle ja täyttää tunnelmallaan tilan jokaisen kolkan. Lepää, nauti ja palaudu – täällä kaikki on valmiina.

Ylä-Tuuhosen tilalla vietät perinteikästä joulua Pohjois-Pirkanmaan maaseudulla. Joulupakettimme sisältää tunnelmallista joulunviettoa aina aatonaatosta tapaninpäivään.

Leivo ja herkuttele kotitekoisilla piparkakuilla tilan tyttären ja emännän opastuksella. Osallistu omasta metsästä haetun kuusen kaatamiseen isännän kanssa ja koristele se tuomaan tunnelmaa Vierastalo Eetulaan ja Saunatupaan.

Tee rauhallinen kävelyretki lähiluonnon maisemiin ja rentoudu sitten puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan tilan herkullisista jouluruoista ja aidosta maalaisjoulun tunnelmasta!

Joulun aikaan voit majoittua Vierastalo Eetulan kamarissa tai tilan vanhassa vilja-aitassa, Makasiinissa. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi – otathan yhteyttä!

"Tulimme viettämään rauhallista ja ikimuistettavaa joulua – ja sen totisesti saimme! Lämmin henki leijailee tämän talon kaikissa huoneissa. Sen lähteenä on talon isäntäväki ja Maire-tytär."

Marja-Riitta

Joulun ohjelma

aatonaatto
saapuminen ja majoittuminen iltapäivällä
klo 17:00 keittoruoka päärakennuksen pirtissä
piparien leivontaa päärakennuksessa
saunomista pihapiirin Saunatuvan saunassa

aatto
klo 8:30 aamiainen päärakennuksen pirtissä
klo 10:00 kuusenhaku Eetulan ja Saunatuvan tupaan sekä koristelu
klo 12:00 joulurauhan julistuksen kuuntelu sekä joulupuuro päärakennuksen pirtissä
saunomista pihapiirin Saunatuvan saunassa
klo 17:00 jouluateria päärakennuksessa, joulupukki vierailee

joulupäivä
klo 9:00 aamiainen
klo 14:00 jouluateria
saunomista pihapiirin Saunatuvan saunassa
klo 18:00 kevyt ateria

tapaninpäivä
klo 9:00 aamiainen

Serlachius-museot Mäntässä ovat avoinna aatonaattona klo 11–18.
Ruoveden kirkossa järjestettävät joulunajan tilaisuudet löydät Ruoveden seurakunnan sivuilta.

Jouluinen enkeli koriste

Joulun 2022 hinnat

425 € / aikuinen / 2–5 hengen kamarissa
212,50 € / lapsi, 4–11-vuotias
106,25 € / lapsi, 2–3-vuotias
Alle 2-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi.

Joulua ei ole mahdollista varata varausjärjestelmämme kautta.
Lähetä varaustiedustelu sähköpostitse info@yla-tuuhonen.fi tai soitamalla numeroon 050 553 4264.

Ylä-Tuuhosen tilan väki

Tarvittaessa saat huoneeseen myös pinna-/lastensängyn. Pinnasänky- ja lakanamaksumme on 10 €. Ilmoitathan toiveestasi varausta tehdessäsi.

Hinnat ovat henkilöhintoja, kun kamarissa tai aitassa majoittuu vähintään kaksi aikuista.
Lapsialennukset ovat voimassa kahden aikuisen seurassa matkaavien lasten kohdalla, kun lapsi majoittuu aikuisten kanssa samassa kamarissa tai aitassa.

Hinnat sisältävät majoituksen, ruoat, saunan sekä ohjelman. Hintaamme kuuluvat vuoteet valmiiksi pedattuina sekä pyyhkeet. Tiedustele lisävuorokausia varauksesi yhteydessä.

Lemmikit

Eläinmaksumme koirasta tai kissasta on 20 € / eläin. Jouluna lemmikin kanssa majoittuminen onnistuu tilan vanhassa vilja-aitassa, Makasiinissa. Ilmoitathan lemmikistäsi varausta tehdessäsi.

Juhannusta ei ole vielä mahdollista varata maatilan varausjärjestelmän kautta. Lähetä varaustiedustelu tilan väelle sähköpostitse info@yla-tuuhonen.fi tai soitamalla numeroon 050 553 4264.