Varaus- ja peruutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan ja Ylä-Tuuhosen maatilan väliseen maatilamatkailua koskevaan sopimukseen. Sopimus syntyy, varaus on vahvistettu ja nämä ehdot tulevat sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen ja maksanut palvelun/palveluiden summan osittain tai kokonaan.

Varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Varaaminen ja maksaminen

Varauksen voi tehdä www.yla-tuuhonen.fi -sivujen kautta. Verkkokaupan kautta ostettaessa varauksen hinta maksetaan varauksen yhteydessä kokonaisuudessaan. Maksut ohjautuvat Ylä-Tuuhosen maatilalle Paytrailin kautta ja voit maksaa palvelut kaikilla Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla.

Voit tehdä varauksen Ylä-Tuuhosen maatilalle myös sähköpostilla tai puhelimitse. Toimitamme maksutiedot varaajalle ensisijaisesti sähköpostilla.

Lyhytaikaisista varauksista emme peri varausmaksua erikseen, vaan koko summa on maksettava yhdellä kertaa eräpäivään mennessä.

Pidempiaikaisista varauksista, pakettilomista (juhannus ja joulu) sekä ryhmiltä veloitamme varausmaksun (25 % loppusummasta), joka tulee maksettavaksi heti. Loppumaksu (75 % loppusummasta) tulee maksaa viimeistään 28 vuorokautta (4 viikkoa) ennen varauksen alkua. Jos varaus tehdään 28 päivän sisällä varauksen alkamisesta, suoritetaan palvelun koko hinta sitä varattaessa.

Varattua aittaa tai kamaria ja tilan aluetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on varattaessa sovittu. Majoitustilojen enimmäishenkilömäärät ilmoitetaan Ylä-Tuuhosen maatilan verkkosivuilla sekä verkkokaupassa.

Ylä-Tuuhosen maatilalla maksuvälineinä käyvät käteinen, tilisiirto ja MobilePay-sovellus (ei kortti).

Varauksen peruutus

Mikäli asiakas haluaa perua varauksen, tulee hänen ilmoittaa siitä välittömästi sähköpostitse (info@yla-tuuhonen.fi) tai puhelimitse (+358 50 553 4264) Ylä-Tuuhosen maatilalle.

Mikäli asiakas peruu lyhytaikaisen varauksensa viimeistään 7 vuorokautta (1 viikko) ennen varauksen alkua, asiakkaan maksama summa palautetaan 20 €:n käsittelymaksua lukuun ottamatta asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli peruutus tehdään 2–6 vuorokautta ennen varauksen alkua asiakkaalle korvataan 50 % varauksen loppusummasta. Alle kahden vuorokauden (48 tuntia) sisällä varauksen alkamisesta tehtyä peruutusta ei korvata.

Pidempiaikaisen varauksen, pakettiloman (juhannus ja joulu) sekä ryhmän peruminen tulee tehdä viimeistään 28 vuorokautta ennen varauksen alkua, jolloin asiakkaan maksama varausmaksu palautetaan 20 €:n käsittelymaksua lukuun ottamatta asiakkaan ilmoittamalle tilille.
Mikäli peruutus tehdään:
• 27–14 vuorokautta ennen varauksen alkua asiakkaalle korvataan 75 % varauksen loppusummasta.
• 13–7 vuorokautta ennen varauksen alkua asiakkaalle korvataan 50 % varauksen loppusummasta.
• 6–2 vuorokautta ennen varauksen alkua asiakkaalle korvataan 25 % varauksen loppusummasta.
Alle kahden vuorokauden (48 tuntia) sisällä varauksen alkamisesta tehtyä peruutusta ei korvata.

Mikäli peruutus tapahtuu perhepiirissä sattuneen vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta, palautetaan loppusumma vähennettynä käsittelymaksulla, 20 €. Tällaisessa tapauksessa peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Ylä-Tuuhosen maatilalle ja asia on osoitettava Ylä-Tuuhosen maatilalle luotettavalla tavalla, esimerkiksi lääkärintodistuksella.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Ylä-Tuuhosen maatila peruuttaa varauksen ja asiakkaalle palautetaan tällöin hänen maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Ylä-Tuuhosen maatila voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. Tällaisessa tapauksessa Ylä-Tuuhosen maatilalla on oikeus pidättää varausmaksu.

Mikäli vuokraus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen vuoksi, maksuja ei palauteta asiakkaalle.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu Ylä-Tuuhosen maatilalta ennen vuokrauksen päättymistä, käyttämättä jääneeltä ajalta ei makseta korvausta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa myös matkan peruutuksista aiheutuvat kustannukset esimerkiksi sairastapauksissa.

Vierailu Ylä-Tuuhosen maatilalla

Omistaja luovuttaa avaimet asiakkaalle tilalla sovittuna ajankohtana.
Majoitustilat ovat asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.

Majoitushinta Ylä-Tuuhosen maatilalla sisältää liinavaatteet ja pyyheliinat – vuoteet on valmiiksi pedatut. Mikäli majoitustilassa on useampi sänky kuin mitä majoittuvia asiakkaita ja asiakkaat käyttävät useamman sängyn, liinavaatteiden huollosta veloitetaan heiltä lisämaksu.

Majoitushinta sisältää loppusiivouksen. Asiakkaan tulee kuitenkin huolehtia osaltaan yleisestä siisteydestä muun muassa pesemällä tiskit, lajittelemalla jätteet sekä huolehtimalla, että omat tavarat eivät ole muiden tilan asiakkaiden tiellä.

Lemmikkieläinten tuomisesta Ylä-Tuuhosen maatilalle on ilmoitettava varausta tehtäessä. Lemmikkieläimiä saa tuoda vain kohteisiin, joissa se on sallittu ja lemmikin tuomisesta peritään lisämaksu.

Tupakointi on kielletty Ylä-Tuuhosen maatilalla sisätiloissa.

Telttailu, leiriytyminen tai muu lisämajoittuminen Ylä-Tuuhosen maatilalla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Ylä-Tuuhosen maatila ei vastaa vuokrauksen aikana asiakkaalle aiheutuneista vahingoista, jotka ovat syntyneet ennalta arvaamattomasta syystä, kuten sähkökatkoksista, luonnonilmiöstä, metsäneläimistä tai sääolosuhteiden muutoksista.

Valitukset

Kaikki Ylä-Tuuhosen maatilaan liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua tilan omistajille.

Vahingon sattuessa

Mikäli loman aikana tapahtuu vahinko, josta aiheutuu vaurioita Ylä-Tuuhosen maatilan rakennuksille, niiden kalustukselle tai piha-alueelle, on asiakas velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan aiheutuneet kulut.

Ylä-Tuuhosen maatila
Irma ja Esko Ylä-Tuuhonen
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI

+358 50 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi
Y-tunnus: 1112043–8