Rentoudu saunan lempeissä löylyissä

Tervetuloa nauttimaan saunamme viipyilevistä löylyistä, luonnonkauniista järvimaisemasta ja laskevan auringon väreistä. Koe sympaattisen tynnyrisaunan tai perinteisen hirsisaunan löylyt – tai nauti perinteisen savusaunan hämärästä valosta, tuoksusta ja hiljaisuudesta.

Noin 400 metrin päässä tilalta, Tarjanneveden rannalta, löydät tilamme kolme rantasaunaa. Rantasaunat lämmitämme sovitusti ja niiden rannat rauhoitamme saunojien käyttöön saunavuorojen ajaksi.

Kullakin rantasaunalla on oma laiturinsa, josta pääset pulahtamaan virkistävään veteen. Perheen pienimmille löytyy hiekkaranta hirsisaunan läheisyydestä.

Kun syksy ehtii pitkälle, rantasaunat sulkevat ovensa talvikaudeksi ja aukeavat taas kesäkauden koittaessa. Talviaikaan tilalla saunotaan Saunatuvan saunassa, joka sijaitsee maatilan pihapiirissä. Kaikki tilamme saunat lämmitetään oman tilan metsästä saatavilla polttopuilla.

Kahden vuorokauden majoitus sisältää yhden tunnin saunavuoron jatkuvalämmitteisessä saunassa – voit kertoa saunatoiveesi jo majoitusvarauksen yhteydessä.

Hirsisauna, 5 hlö

kesäsauna Tarjanteen rannalla

Hirsisaunan kuistilla voit ihailla järviveden hehkua laskevan ilta-auringon väreissä.

Hirsisaunalla on oma laituri, josta on helppo pulahtaa uintikierrokselle. Tämä sauna on oiva valinta lapsiperheille, sillä sen läheisyydessä on miellyttävä hiekkaranta, josta lasten on helppo pulahtaa vesileikkeihin. Pukutilana toimii saunan ulkokuisti ja kylmä vesi saunaan saadaan järvestä pumpun avulla.

Previous
Next
Previous
Next

Tynnyrisauna, 3 hlö

kesäsauna Tarjanteen rannalla

Pulahda välillä uimaan, palaa takaisin tynnyrisaunan lauteille ja tunne, kuinka kiireet kaikkoavat harteilta.

“Läpilennettävä” tynnyrisauna on pieni, tunnelmallinen sauna, jonka toisesta päästä löytyy erillinen pukuhuone. Sauna lämpiää ulkoapäin jatkuvalämmitteisellä kiukaalla, ja sillä on oma laituri, jolta voit pulahtaa uinnille. Kylmä vesi saunaan saadaan järvestä kantamalla.

Ihana, yllättävä majapaikka. Rantasauna ja uinti kruunasivat yöpymisen. Helmi löytyi ja tullaan uudestaan.

Ritu ja Jukka

Savusauna, 12 hlö

kesäsauna Tarjanteen rannalla

Savusaunominen on osa suomalaista kansanperinnettä. Aito ja tunnelmallinen savusauna on elämys, joka ei hevin unohdu. Saunan lämmittäminen kestää useita tunteja, minkä vuoksi se lämpiää vain tilauksesta. Savusaunan voit varata käyttöösi kahdeksi tunniksi, joko tuvan kanssa tai ilman.

Savusaunamme kuistilta on suora käynti omalle laiturille. Saunassa on lisäksi katettu pesutila, tilava porstua, tupa sekä huussi. Tuvassa vietät tunnelmallista kesäiltaa viileämmänkin kelin yllättäessä, sillä takkatulen loimu tuo tupaan tunnelman lisäksi lempeää lämpöä.

Previous
Next

Ihan mielettömän kaunis paikka, maistuva ruoka ja mikä savusaunan tunnelma!

Riikka

Previous
Next

Saunatuvan sauna, 6 hlö

ympärivuotisessa käytössä tilan pihapiirissä

Saunatuvan saunan lempeissä löylyissä paukkuva pakkanen ja arjen kiireet unohtuvat.

Saunan lisäksi Saunatuvassa on pukuhuone sekä suihkutila kahdella suihkulla. Lisäksi rakennuksesta löytyy Makasiinin ja kesäaittojen yhteiset tilat. Saunatuvan saunassa voit valita toiveidesi mukaan joko jatkuvalämmitteisen kiukaan tai kertalämmitteisen Aito-kiukaan. Sauna on käytettävissä ympärivuotisesti, mutta se lämpiää vain harvoin kesäisin.

Saunapalveluiden hinnat

Jatkuvalämmitteinen sauna majoittuville 20 € /tunti
Jatkuvalämmitteinen sauna muille kuin majoittuville 25 € / tunti

Saunatuvan kertalämmitteinen sauna 70 € / 2 tuntia

Savusauna 200 € / 2 tuntia
Savusauna tuvalla 220 €/ 2 tuntia
Voit tilata savusaunomiseen lisätunteja, jotka sovitaan tapauskohtaisesti etukäteen.