Näin löydät Ylä-Tuuhosen maatilalle

Yhteystiedot

Ylä-Tuuhosen maatila
Irma ja Esko Ylä-Tuuhonen
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi
SUOMI
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi
https://www.facebook.com/ylatuuhonen
https://www.instagram.com/ylatuuhonen
Y-tunnus: 1112043-8

Etäisyyksiä

Helsinki 255 km
Turku 245 km
Tampere 95 km
Jyväskylä 105 km
Ruovesi ja lähin ruokakauppa 18 km
Helvetinjärven kansallispuisto
          Kankimäen pysäköintialue 19 km
          Haukanhiedan pysäköintialue 35 km
Serlachius museot, Mänttä 31 km
Siikanevan soidensuojelualue 39 km
Ähtäri Zoo 80 km

Saapuminen tilalle

Kun ajat etelästä tietä nro 66, jatka Ruoveden kirkonkylän ohi suuntaan: Virrat. Noin 8 km:n päästä käänny oikealle, tielle nro 3481. Tienhaaran käännöksessä on viitta “Haapamäki” ja ennen käännöstä on Ylä-Tuuhosen maatilan opaste.

Haapamäelle johtavalla tiellä ohitat Syvinkisalmen kauniin siltaosuuden, jossa vielä 1990-luvun alussa toimi lossi. Noin 9 km:n päästä tieltä nro 66, ison ylämäen jälkeen, kääntyy vasemmalle pieni kylätiemme Tanhuantie. Tienhaarassa on myös opaste ja maatilamme on toinen tienhaarasta lukien, noin kilometrin päässä risteyksestä. 

Tilallemme voi saapua myös sähköautolla. Meillä voit ladata sähköautosi normaalista pistokkeesta hintaan 10€/majoitusyö. Lähimmät latauspaikat löydät Virroilta (Neste Kitusen Kievari) sekä Mäntästä (Serlachius-museo Gösta ja S-Market).

Ylä-Tuuhosen tilan punakeltainen päärakennus

Saapuminen polkupyörällä

Tilallemme voit saapua polkupyörällä esimerkiksi Näsijärvireittiä pitkin. Huomaathan, että viimeinen kilometri tilallemme on pientä kylätietä, joka on sorapintainen.
Pyöräilyyn voit yhdistää myös auto-, linja-auto-, juna- tai laivamatkan. Historiallinen höyrylaiva S/S Tarjanne liikennöi 5.6.–17.8.2024 Tampere-Ruovesi-Virrat-reitillä. Tarjannelaivan vihellys Syvinkisalmeen kuuluu tilallemme ja tarkkasilmäinen voi nähdä laivan reitillään tilamme rannasta.

Tilallemme on myönnetty Tervetuloa pyöräilijä -tunnus. Huomioithan, että ruokailut tilallamme tulee varata etukäteen ja päivällinen tarjoillaan tavallisesti klo 18 aikaan.

"Loistava välietappi pyöräreissun loppupuolelle. Kaunis maatila, ihanan tunnelmallinen majoitus ja AHH mikä rantasauna – kiitos!"

Anna ja Anssi

Kyyditys linja-autolta tai junalta

Maatilamme sijaitsee seudulla, jossa ei valitettavasti ole julkista liikennettä. Linja-autolla pääset Ruovedelle sekä Haapamäen tienhaaraan saakka ja junalla Vilppulan ja Haapamäen rautatieasemille.

Tarvittaessa voimme noutaa sinut ja seurueesi linja-autolta tai rautatieasemalta korvausta vastaan. Kyytiimme mahtuu enintään 4 henkilöä. Valitettavasti emme voi kuitenkaan kuljettaa pieniä lapsia, sillä lain mukaan alle 135 cm pitkä lapsi tarvitsee turvaistuimen henkilö-, paketti- ja kuorma-autolla matkustaessaan. Sovithan kyydistä kanssamme aina ennen varauksen tekemistä.

Perheelle tai suuremmalle ryhmälle suosittelemme tiedustelemaan kyytiä paikallisilta kuljetuspalveluyrityksiltä:

Taksi Jarmo Järvinen, Ruovesi 0400 732 082
Taksi Teemu Mattila, Ruovesi 050 557 6597
Bussi-Manninen, Ruovesi 03 486 4700 / 03 486 4701