Järjestä ryhmäsi tilaisuus aidossa ja idyllisessä maalaisympäristössä

Etsitkö juhlatilaa pienelle ja tunnelmalliselle vastaanotolle? Inspiroivaa tilaa työpaikan kehityspäivälle? Majoitusta reissuretkikunnalle tai päivällispöytää ystäväporukalle? Olet oikeassa paikassa.

Tutustu tilan mahdollisuuksiin ja kysy meiltä lisää – suunnitellaan toiveidenne tilaisuus yhdessä!

Kokoustakaa porukalla

Entä jos toisitkin työporukan inspiroitumaan autenttisiin maalaismaisemiin? Tilamme päärakennuksen yläkerrasta löytyy kokoustila, jonne sopii kokoustamaan 10–20 henkilön tiimi. Fläppitaulu, televisio, videotykki ja iso valkokangas varmistavat, että kaikki kokoustarpeet ovat kätevästi käden ulottuvilla.

Previous
Next
Kori, jossa tuoreita itsetehtyjä sämpylöitä

Herkutelkaa kotiruoalla

Tilalla pidettäviin tilaisuuksiin, juhliin tai kokouksiin, valmistamme tarjoilut toiveidesi mukaan. Ryhmille järjestämme lisäksi lounastarjoiluja ja kahvituksia päivällisen ja aamiaisen lisäksi. Tarjoilut toteutamme tilan päärakennuksen pirtissä, savusaunan tuvassa, rannan Töllissä tai rannan kodassa. Kerro meille toiveistasi, niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus yhdessä!

Rentoutukaa saunoen

Kokekaa aito savusaunan tunnelma ja pulahtakaa vilvoittelemaan Tarjanneveteen. Savusaunaa lämmitämme pääasiassa kesäaikaan ja saunaan mahtuu kerralla noin 12 saunojaa. Kesäisin lämmitämme myös pieniä rantasaunojamme ja talviaikaan voitte saunoa tilan pihapiirin Saunatuvan saunassa.

Savusauna ja puuportaikko rantaan

Majoittukaa maatilalla

Nukkukaan yönne mummolatunnelmaisessa majoituksessa ja nauttikaa historian siipien havinasta. Tilallamme majoitutte talonpoikaisissa ja perinteikkäissä aitoissa tai vierastalon kamareissa, joissa menneisyys ja nykyisyys saumattomasti kättelevät. Aito ja idyllinen maalaiskokemus odottaa!

Vierailkaa lähialueella

Pulahdus järveen, kanootti vuokralle vai kiinnostavia kulttuurikokemuksia? Patikoikaa lähialueen luontokohteissa tai rentoutukaa äänimaljojen suloisessa soinnissa. Kesäisin tiimihenkeä voi lujittaa Pakohuone Kiipelissä, josta yritätte ryhmänä löytää ulos ennen ajan loppumista. Kysy meiltä myös muita vinkkejä!

Järvimaisema laiturilla

Retkemme suuntautui Helvetinjärven kansallispuistoon ja paluumatkalla vieraillaan Isojärven kansallispuistossa. Mummolatunnelmaisessa majoituksessa nautimme yön pimeydestä ja täydellisestä hiljaisuudesta. Sauna kruunasi vaelluspäivän! Tunnelmallisen tuvan aamiainen käynnisti päivät loistavasti.

Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistyksen aktiivit Leila, Elina, Eija, Olli ja Jorma

Kaipaatko suunnitteluapua?

Ole meihin yhteydessä – kerromme mielellämme lisää ja annamme parhaat vinkkimme täydellisen päivän järjestämiseen.