Majoitu maatilalla tunnelmallisessa hirsirakennuksessa

Ylä-Tuuhosen maatilalla majoitut lämminhenkisessä ja talonpoikaistyylisessä kamarissa, joka huokuu menneen ajan tunnelmaa. Historian siipien havina sulautuu saumattomasti nykyajan mukavuuksiin, jotta majoittumisesi meillä olisi mahdollisimman kotoisa ja miellyttävä. Tilan rakennuksista on huolehdittu jo useiden sukupolvien ajan. Rakennukset on kunnostettu luonnonmateriaaleilla perinteitä kunnioittaen, jolloin ne ovat säilyneet terveinä ja hengittävinä. Mummolatunnelmaiset kamarit ja viehättävät, vanhoista ajoista muistuttavat aitat kutsuvat sinut nukkumaan levollisia unia tilallemme.

Majoituskohteiden tarkemmat kuvaukset, kuvat, varaustilanteen sekä hinnat löydät kunkin kohteen omalta sivulta. Juhlapyhät, kuten juhannus ja joulu, hinnoittelemme erikseen. Majoitushintamme sisältävät lakanat ja pyyhkeet. Kahden vuorokauden majoitus sisältää lisäksi yhden tunnin saunavuoron jatkuvalämmitteisessä saunassa. Kesäisin käytettävissä ovat tilan rantasaunoista hirsisauna ja tynnyrisauna. Talvisin tilalla saunotaan pihapiirin Saunatuvan saunassa. Saunavuorot sovitaan aina etukäteen tilan väen kanssa. 

Kesällä voit myös varata perinteisen savusaunamme ja nauttia sen lempeästä lämmöstä sekä valloittavasta tuoksusta.

Tervetuloa rentoutumaan tilallemme!

Teethän varauksen ensisijaisesti varausjärjestelmämme kautta

tai sähköpostitse info@yla-tuuhonen.fi.

Ylä-Tuuhosen maatilan väki

YMPÄRIVUOTISTA MAJOITUSTA MAATILALLA

Previous
Next

Vierastalo Eetula

Maatilan pihapiirissä sijaitseva vierastalo Eetula on saanut nimensä tilan vanhan isännän mukaan. Eetulassa on kolme erillistä kamaria sekä jaetut yhteiset tilat. Yhteisiin tiloihin kuuluvat tupa, hyvin varusteltu keittiö sekä kolme wc:tä, joista kahdessa on suihku. Halutessasi voit vuokrata myös koko vierastalon ryhmällesi. Eetulaan majoittuu enintään 8 henkilöä.

ylatuuhonen-eetula-valikamari-3

Välikamari

2 vierasta

ylatuuhonen-eetula-pihakamari-3

Pihakamari

2 vierasta

ylatuuhonen-eetula-kulmakamari-1

Kulmakamari

4 vierasta

Previous
Next

Astu sisään tilan vanhaan vilja-aittaan! Kaksikerroksinen Makasiiniaitta majoittaa 2–5 vierasta ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Aitassa on oma suihkullinen wc ja tupakeittiö on käytettävissäsi viereisessä Saunatuvassa.

AITTARIVIN VARASTOAITAT

käytössä toukokuusta alkusyksyyn

Majoitus Ylä-Tuuhonen Aittarivi

Aittojemme nimet kertovat tarinaa siitä, mitä niissä on ennen vanhaan tilallamme säilytetty. Kesäaitat on haluttu säilyttää alkuperäisessä asussaan, joten niissä on nykyajan mukavuuksista vain pieni ikkuna sekä sähköt ja patteri. Aittamajoittujien käytössä ovat Saunatuvan tupakeittiö sekä wc- ja suihkutilat.

Aittarivi

Aittarivin sympaattiset aittakamarit löydät aivan tilan pihapiiristä, josta matkaa Saunatuvalle kertyy noin 60 metriä.

Rätti ja Ryysy

Rätin ja Ryysyn löydät pienen kylätien toiselta puolelta, tilamme perinnebiotoopilta, josta Saunatuvalle kertyy matkaa noin 100 metriä. Huomioithan myös, että parkkipaikkamme ovat tilan pihapiirissä, eikä vaateaittojen läheisyydessä ole pysäköintitilaa.

ylatuuhonen-ratti2

Rättiaitta

2 vierasta

ylatuuhonen-ryysy2

Ryysyaitta

2 vierasta