Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Irma ja EskoIrma ja Esko

Irma ja Esko Ylä-Tuuhonen 
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI 
050 553 4264
ylatuuhonen@gmail.com

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on myös Facebook:ssa  ja Instagram:ssa 

Mainitse meidät #ylatuuhonen ja @ylatuuhonen

 

Maatilamajoitusta 

Majoittuminen maatilallamme noudattaa talonpoikasta tyyliä. Rakennukset on kunnostettu ja kalustettu perinteitä vaalien sekä luonnonmateriaaleja käyttäen. Tämän ansiosta ne ovat hyvin hengittäviä ja siten myös allergikoille sopivia.

 

Majoitus alkaen 60€ / 2 hlöä pienessä aittakamarissa. Tarkemmat hintamme, kuvaukset sekä kuvat majoitusmahdollisuuksista löydät huonetiedoista. Juhlapyhät, kuten juhannus ja joulu, ovat erikoishintaisia.

 

Majoitusvaihtoehdoista valittavissanne ovat:

  • Vierastalo Eetula, jossa on kolme erillistä makuuhuonetta ja jaetut yhteiset tilat.
  •  Kaksikerroksinen Makasiini-aitta 2-5:lle hengelle.
  • Kesällä käytössänne ovat myös romanttiset aittakamarit aittarivissä sekä pienen kylätien toisella puolella sijaitsevat kunnostetut vaateaitat Rätti ja Ryysy. Kyseisiin aittoihin mahtuu 2-6 henkeä, aitasta riippuen, ja niiden kylpyhuoneet sekä keittiö ovat erillisessä Saunatuvassa. Aitoissa on sähköt ja ne on varmuuden vuoksi varustettu pattereilla. 

Lapsialennukset kahden aikuisen seurassa:

  • 4-11 vuotiaat: -50%
  • 2-3 vuotiaat: -75%
  • alle 2-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi. Pinna-/lastensänky tarvittaessa huoneeseenne, pinnasänky ja lakanamaksu 10 €. Ilmoittathan toiveen varausta tehdessä. 

Eläinmaksu koirasta tai kissasta 10 € / eläin. Eläimet ovat tervetulleita tilallamme Makasiiniin, Köökkiin, Lihaan, Rättiin ja Ryysyyn. Ilmoitathan lemmikistäsi varausta tehdessäsi.